IncrediMail är 100% gratis – läs mer!

Är IncrediMail kostnadsfritt?

Ja! Du kan hämta och använda IncrediMail 100% kostnadsfritt under obegränsad tid. Den kostnadsfria versionen av IncrediMail är ingen demo- eller utvärderingsversion, utan du kan använda den så länge du vill. Det finns en Premium-version att köpa som fungerar som en uppgradering av gratisversionen, men du behöver inte uppgradera till den versionen om du inte vill.
Hämta IncrediMail gratis genom att klicka här!

Så hur tjänar IncrediMail pengar?

Vi säljer Premium-produkter till IncrediMail

Utöver gratisversionen av IncrediMail erbjuder vi flera produkter som förbättrar den kostnadsfria grundversionen. En del av våra användare väljer att köpa våra produkter, men det är inget krav om du bara vill använda den kostnadsfria grundversionen av IncrediMail.

IncrediMail Plus

IncrediMail Plus är en uppgradering till den kostnadsfria grundversionen av IncrediMail. IncrediMail Plus innehåller funktioner och möjligheter utöver dem som redan ingår i den kostnadsfria IncrediMail-versionen.
Ta reda på mer om IncrediMail Plus.

IncrediMail Letter Creator

IncrediMail Letter Creator låter dig skapa egna Email Backgrounds och Ecards med hjälp av personliga foton, designer och bilder. Ta reda på mer om IncrediMail Letter Creator.

IncrediMail Gold Gallery

IncrediMail Gold Gallery innehåller e-postmaterial av högsta kvalitet. Med ett Gold Gallery-medlemskap får du åtkomst till e-postmaterialet i Gold Gallery utöver det gratisinnehåll som är tillgängligt för alla. 
Ta reda på mer om about IncrediMail Gold Gallery.

IncrediMail Protection Center

IncrediMail Protection Center är en komplett säkerhetslösning för din IncrediMail. Protection Center skyddar dig från länkar till skadliga webbplatser och skräppost.
Lär mer om Protection Center för IncrediMail..

Vi gör reklam för våra produkter främst genom annonser som visas på vår webbplats och i ett särskilt område i vårt program.

Vi får inkomst från vår söktjänst – MyStart

När IncrediMail installeras ger vi användarna möjlighet att ändra standardsökleverantör och startsida till IncrediMail MyStart, som drivs av Google. Om du använder MyStart för att söka på webben får vi inkomst genom vårt partnerskap med Google. Tack vare den här inkomsten kan vi skapa fler roliga produkter som du kan använda helt utan kostnad. Det är ett bra och enkelt sätt att hjälpa oss att ge dig bättre service, utan att betala ett öre!

Du behöver inte använda MyStart som startsida och standardsökleverantör (men vi vill verkligen rekommendera det ). Du kan alltid välja att inte använda MyStart under installationen eller vid något annat tillfälle.

Vi är stolta över att 90 miljoner IncrediMail-användare världen över får en säker, gratis och rolig IncrediMail-upplevelse. 
Följ med du också!
 
Copyright © 2019 - Perion Network Ltd. All rights reserved.