• IncrediMail-teamet är överförtjusta över att kunna presentera IncrediMail 2 för dig. Vi har arbetat hårt för att förbättra det IncrediMail som du känner till och gillar. Med nya förbättringar såsom ny design, kraftfull epostsökning, ökad stabilitet och viktiga uppgraderingar för prestanda och hastighet, kommer du med IncrediMail 2 att uppleva eposten som mer effektiv allt medan du roar dig.

  Gratis nerladdning
  Version 6.0 för Windows

   

Bättre, smartare, enklare

 • New & förbättrad design

  IncrediMail 2 introducerar en bättre, mer tilltalande och användarvänlig design. Vi har gjort huvudapplikationsfönstret enklare att använda med större knappar och en omstrukturering av menyer så att de viktigaste alternativen är enklare att nå. Epostmappar kan nu anpassas enligt ditt färgval. Fönstret med epostlista och rutan för förhandsgranskning har nu fått ny design så att du enklare och snabbare kan bläddra igenom din epost. För att underlätta för dig har Gallery fått en direktknapp i huvudverktygslisten.

   
 • Snabbsökning

  IncrediMail 2 lanserar Snabbsökning. Sökning i epost är nu snabbare och mer kraftfull än någonsin tidigare. Sökresultat visas lika snabbt som du skriver in det - det tar mindre än en sekund för IncrediMail 2 att söka igenom tiotusentals ebrev. De ord du söker på markeras så att du lättare hittar dem. Avancerad sökning har uppgraderats med effektivare prestanda och är nu ett mer kraftfullt verktyg än någonsin. Snabbsökningen innehåller också "Sökfilter", ett nytt verktyg med vilket du kan filtrera epost och bilagor såsom bilder, videor, Word-dokument, Power Point-dokument och många andra filtyper.

   
 • Adressbok och kontakthantering

  Den nya adressboken är en av de mest kraftfulla funktionerna som finns i IncrediMail 2. Med adressboken i IncrediMail 2 kan du skapa kontaktgrupper på nya bekväma sätt, se vilka dina mest populära kontakter är, lägga in en bild för var och en av dina kontakter och även tilldela varje grupp en speciell bild. Den nya adressboken är så smart att den till och med kan rekommendera kontakter och grupper enligt ditt användarmönster - Testa den och se själv!

   
 • Bilagor

  Trött på att klicka på varje ebrev för att se vilka bilagor det innehåller? En förhandsgranskning för bilagor visas genom att man rullar över ikonen till bilagan i fönstret med epost. Dessutom innehåller förhandsgranskningsrutan ett speciellt område för förhandsgranskning av bilagor som ger en snabb överblick över filtypen för bilagan du tagit emot, dvs. om det är ett fotografi, en video, ett Word-dokument eller en annan slags fil. Dessutom kan en bilaga snabbt sparas till skrivbordet med ett knapptryck direkt från förhandsgranskningen för bilagan.

   
 

Kul 2.0

 • Personliga visningsbilder

  Den nya visningsbildsfunktionen ger dig möjlighet att lägga en personlig bild till dina epostkontakter. Du kan välja mellan hundratals färdiga bilder eller välja en bild från din dator. Du kan även lägga till din personliga visningsbild som då visas i dina utgående ebrev för att göra de meddelanden du skickar personliga och kul. Kommer snart - med IncrediMail 2 kan du länka till dina favoriter bland sociala nätverk och ladda ner bilder som du kan använda som visningsbilder för dina kontakter och ebrev.

   
 • Persolig kontaktikon

  Gör så att dina kontakter sticker ut i din epostlista genom att välja en unik ikon för dina favoritkontakter. Du kan välja från en rad ikoner såsom husdjur, tecken, emotikoner, färgikoner och till och med YouTube- och Facebook-logotyper. När du tilldelar en kontakt en ikon blir kontaktens ebrev lättare att hitta och du upplever din epost som effektivare och roligare.

   
 • Animeringar & effekter

  Grundläggande epostfunktioner som t.ex. att radera epost, lägga till ny kontakt, textredigering och annat har nu förbättrats med animerade effekter som gör de dagliga epostfunktionerna kul och spännande. Animeringar är valfria och kan stängas av om du så önskar.

   
 • Nya utseenden

  IncrediMail 2-utseenden är snygga och fräscha. Avgör själv.

  MYCKET VIKTIGT MEDDELANDE för IncrediMail-användare:
  Utseenden som kan användas med IncrediMail Xe kan INTE användas i IncrediMail 2. Detta beror på att väsentliga ändringar gjorts i användargränssnittet som krävdes för utvecklingen av IncrediMail 2. IncrediMail Xe Premium-användare som uppgraderar från IncrediMail Xe till IncrediMail 2 kommer att förlora tillgången till alla gamla utseenden. Vårt kreativa team arbetar hårt på att konvertera gamla utseenden till det nya IncrediMail 2-formatet och de skapar även nya ännu mer spännande utseenden som kan hämtas från vårt online Gallery.

  För hjälp eller frågor om detta ber vi dig kontakta vår tekniska support genom att klicka här.

   
 • Statusfönster visningsalternativ

  Statusfönstret kan nu anpassas till dina önskemål. Välj mellan fyra olika typer av klockor. Digital 12-timmars klocka, digital 24-timmars klocka, analog klocka och kalenderklocka. Många fler klocktyper och nya prylar kommer under de närmaste månaderna. Till exempel: ett fönster med väderprognos!

   
 

Ursnabbt & stabilt

 • IncrediMail 2 är mycket snabbare!

  I IncrediMail 2 har vi lagt tonvikten på hastighet och prestanda. Utvecklingsteamet har jobbat extra hårt på att öka prestandan, snabba upp laddningstiden, förbättra eposthanteringen och att göra hela eposthanteringen mer praktisk och stabil.

   
 • Bättre hantering av mappar med stora mängder epost.

  Vana användare av IncrediMail Xe vet säkert att det tar 2-3 sekunder att ladda mappar som innehåller tusentals ebrev. Med IncrediMail 2 är det slut med denna fördröjning när vi nu introducerar den snabbaste möjliga laddningstiden. Nu tar det mindre än en sekund att ladda en mapp med 20 000 ebrev!

   
 • Total snabbare laddningstid

  IncrediMail 2 låser sig inte, fastnar eller stannar inte just när du behöver använda det. Klicka på ikonen till IncrediMail 2 i systemfacket och det öppnar sig direkt, klart för användning.

   
 • Snabbare att skicka och ta emot

  Vi har minskat tiden det tar att skicka och ta emot epost i IncrediMail 2, jämfört med IncrediMail Xe. IncrediMail 2 laddar nu ner dina ebrev snabbare än någonsin!

   
 
 
Copyright © 2019 - Perion Network Ltd. All rights reserved.