IncrediMail is 100% gratis – Lees hier hoe!

Is IncrediMail gratis?

Ja!! Je kunt IncrediMail 100% gratis downloaden en gebruiken voor onbepaalde tijd. De gratis IncrediMail download is geen demo- of proefversie – je kunt hem zolang gebruiken als je wilt. Er is een Premium versie beschikbaar die je kunt kopen en waarmee je de gratis versie kunt upgraden, maar je hoeft dus helemaal niet naar deze versie te upgraden als je dat niet wilt.
Klik hier om IncrediMail gratis te downloaden!

Hoe verdient IncrediMail dan geld?

We verkopen Premium producten voor IncrediMail

Naast de gratis IncrediMail ebieden we verschillende producten aan waarmee de gratis basisversie kunnen worden verbeterd. AEen deel van onze gebruikers zijn zo vriendelijk onze producten te kopen, maar dat is natuurlijk niet vereist als iemand alleen de gratis basisversie wil gebruiken IncrediMail.

IncrediMail Plus

IncrediMail Plus is een upgrade voor de gratis basisversie van IncrediMail. IncrediMail Plus met extra functies en mogelijkheden ten opzichte van de functies/mogelijkheden die al in de gratis versie van IncrediMail beschikbaar zijn.
Lees meer over IncrediMail Plus.

IncrediMail Letter Creator

IncrediMail Met Letter Creator kun je je eigen Email Backgrounds en Ecards creëren door middel van persoonlijke foto's, ontwerpen en afbeeldingen. Lees meer over IncrediMail Letter Creator.

IncrediMail Gold Gallery

IncrediMail Gold Gallery bevat e-mailinhoud van de hoogste kwaliteit. Een Gold Gallery lidmaatschap geeft toegang tot de Gold Gallery e-mailinhoud naast de gratis inhoud die voor iedereen beschikbaar is. 
Lees meer over IncrediMail Gold Gallery.

IncrediMail Protection Center

IncrediMail Protection Center is een volledige veiligheidsoplossing voor je IncrediMail. Protection Center beschermt je tegen koppelingen naar schadelijke websites en SPAM.
Ontdek meer over Protection Center for IncrediMail..

We promoten onze producten meestal door middel van advertenties op onze website en in één deel in onze applicatie.

We halen onze inkomsten uit onze Search Service – MyStart

Wanneer IncrediMail wordt geïnstalleerd, bieden we gebruikers de mogelijkheid hun standaard Internet zoekprovider en startpagina te wijzigen in IncrediMail MyStart die wordt aangeboden door Google. Als u MyStart gebruikt om op het web te zoeken dan hebben wij inkomsten door onze samenwerking met Google. Door deze bron van inkomsten kunnen wij nog meer leuke gratis producten voor jou maken. Dit is een geweldige en eenvoudige manier om ons te helpen, zodat wij jou nog beter kunnen helpen, zonder daarvoor een cent te betalen!

Het gebruik van MyStart als je startpagina en standaardzoekprovider is geen must (hoewel we het wel aanraden
 ). Je kunt er altijd voor kiezen MyStart niet te gebruiken, ofwel tijdens de installatie danwel op elk ander moment.

We zijn er trots op dat wereldwijd 90 miljoen IncrediMail gebruikers gebruik maken van een veilige, gratis en leuke IncrediMail ervaring. Doe ook mee!
 
Copyright © 2018 - Perion Network Ltd. All rights reserved.