• Het team van IncrediMail stelt je trots IncrediMail 2 voor. Wij hebben hard gewerkt om je vertrouwden en dierbare IncrediMail nog beter te maken. Met nieuwe verbeteringen zoals een nieuw ontwerp, een krachtige zoekfunctie, een verbeterde stabiliteit en belangrijke upgrades van de prestaties en de snelheid, maakt IncrediMail 2 je e-mailervaring nog productiever en leuker.

  Gratis download
  Versie 6.0 voor Windows

   

Beter, slimmer, handiger

 • Nieuw & verbeterd ontwerp

  IncrediMail 2 heeft een beter, aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker ontwerp. Wij hebben het hoofdvenster handiger gemaakt door de knoppen te vergroten en de menu's te reorganiseren, zodat de nuttigste opties het gemakkelijkst toegankelijk zijn. Je kunt je mailmappen nu aanpassen met een kleur naar keuze. Het venster met de e-maillijst en het voorbeeldvenster hebben een nieuw ontwerp waarmee je gemakkelijker en productiever door je mail kunt bladeren. Bovendien hebben we de werkbalk aangevuld met een knop die je direct naar de Gallery brengt.

   
 • FastSearch

  IncrediMail 2 introduceert FastSearch. Je kunt nu sneller en efficiënter in je e-mails zoeken dan ooit tevoren. De zoekresultaten verschijnen zo snel als jij typt - IncrediMail 2 heeft minder dan een seconde nodig om 10.000 mails te doorzoeken. Je zoektermen worden bovendien handig gemarkeerd. Geavanceerd zoeken is verbeterd met snellere prestaties en is nog krachtiger dan vroeger. FastSearch werkt ook met "Search Filters", een nieuwe tool waarmee je niet alleen e-mails maar ook bijlagen kunt filteren, zoals afbeeldingen, video's, Worddocumenten, PowerPointdocumenten en nog veel meer bestandstypes.

   
 • Adresboek en werken met contactpersonen

  Het nieuwe adresboek is een van de krachtigste functies van IncrediMail 2. Met het adresboek van IncrediMail 2 kun je op nieuwe, handige manieren groepen van contactpersonen maken, zien wie je populairste contactpersonen zijn, elke contactpersoon een foto geven en een speciale afbeelding aan elke groep koppelen. Het nieuwe adresboek is zo slim dat het je zelfs contactpersonen en groepen aanbeveelt volgens je gebruikspatronen – Probeer het en ontdek het zelf!

   
 • Bijlagen

  Ben je het beu om op elke mail te klikken om te zien welke bijlagen hij bevat? Als je in het venster met de e-maillijst met de muis over de bijlagepictogrammen gaat, zie je een voorbeeld van elke bijlage. Het venster met de voorbeeldweergave heeft bovendien een speciale zone voor bijlagen. Je krijgt er een snelle kijk op het bestandstype van de bijlage die je hebt ontvangen: een foto, een video, een Worddocument of een ander bestand. Je kunt een bijlage met een klik op een knop snel op je bureaublad opslaan, direct uit het voorbeeldvenster.

   
 

Fun 2.0

 • Persoonlijke Display Pictures

  Met de nieuwe functie Display Picture kun je een persoonlijke foto aan je contactpersonen toewijzen. Je kunt kiezen uit honderden gebruiksklare foto's of om het even welke foto op je computer kiezen. Je kunt ook je eigen Display Picture in je uitgaande mails opnemen, om de berichten die je verzendt een persoonlijke, leuke toets te geven. Wordt verwacht – Met IncrediMail 2 zul je verbinding kunnen maken met je favoriete sociale netwerken, en foto's downloaden die je als Display Pictures voor je contacten en je mails kunt gebruiken.

   
 • Persoonlijk pictogram voor contactpersonen

  Je kunt je contactpersonen voortaan in je e-maillijsten doen opvallen door een uniek pictogram voor je favoriete contactpersonen te kiezen. Maak je keuze uit een grote variëteit van pictogrammen, zoals huisdieren, emoticons, kleurenpictogrammen en zelfs YouTube- en Facebook-logo's. Als je een pictogram aan een contactpersoon koppelt, kun je de e-mails van die persoon gemakkelijker terugvinden en wordt je e-mailervaring productiever en leuker.

   
 • Animaties & effecten

  Elementaire e-mailfuncties, zoals mails verwijderen, een nieuwe contactpersoon toevoegen, tekst bewerken enzovoort, worden nu verrijkt met geanimeerde effecten die het dagelijkse mailen leuk en boeiend maken. De animaties zijn een optie die je kunt uitschakelen als je dat wilt.

   
 • Nieuwe skins

  De skins van IncrediMail 2 krijgen een knappe nieuwe look. Kijk zelf maar.

  ZEER BELANGRIJKE MEDEDELING voor gebruikers van IncrediMail Xe:
  De met IncrediMail Xe compatibele skins zijn NIET compatibel met IncrediMail 2. Dat heeft te maken met de ingrijpende veranderingen van de gebruikersinterface van IncrediMail 2. Gebruikers van IncrediMail Xe Premium die van IncrediMail Xe upgraden naar IncrediMail 2 verliezen de toegang tot alle vorige skins. Ons creatieve team werkt hard om oudere skins om te zetten naar het nieuwe formaat van de IncrediMail 2-skins. Het ontwerpt ook nog knappere skins die je op onze Online Gallery kunt downloaden.

  Voor hulp of met vragen rond dit onderwerp kun je contact opnemen met onze technische ondersteuning: klik hier.

   
 • Weergaveopties voor het statusvenster

  Je kunt het statusvenster nu naar wens aanpassen. Kies uit 4 verschillende soorten klokken: Digitaal met 12 uren, digitaal met 24 uren, analoge klok en kalenderklok. In de volgende maanden komen er nog veel meer klokken en nieuwe gadgets. Bijvoorbeeld: een venster met de weersverwachting!

   
 

Razendsnel & stabiel

 • IncrediMail 2 is een stuk sneller!

  IncrediMail 2 legt een sterke nadruk op snelheid en prestaties. Het Ontwikkelingsteam heeft extra hard gewerkt om de prestaties op te peppen, het laden te versnellen, de verwerking van e-mail te verbeteren en heel de mailervaring praktischer en stabieler te maken.

   
 • Betere verwerking van mappen met grote hoeveelheden e-mails

  Als je IncrediMail Xe kent, weet je dat het normaal 2 tot 3 seconden duurt om mappen met duizenden e-mails te laden. IncrediMail 2 maakt een einde aan het wachten, door supersnel te laden. Je hebt nu minder dan een seconde nodig om een map met 20.000 mails te laden!

   
 • Sneller laden over heel de lijn

  IncrediMail 2 blokkeert niet, hapert niet en loopt niet vast als je het nodig hebt. Als je op het pictogram van IncrediMail 2 in het systeemvak klikt, opent het programma onmiddellijk en is het klaar om je te dienen.

   
 • Sneller verzenden/ontvangen

  E-mails verzenden en ontvangen gaat met IncrediMail 2 sneller dan met IncrediMail Xe. IncrediMail 2 downloadt je mails sneller dan ooit tevoren!

   
 
 
Copyright © 2019 - Perion Network Ltd. All rights reserved.